FORMULESHOP 
Pasfoto - Canvas - Fotoservice - Geurlampen

Over ons  

 

 

Welkom bij Formuleshop pasfoto & canvas

Formuleshop Pasfoto & Canvas

Wij zijn niet alleen in het centrum van Alphen aan den Rijn, voor de Alphense brug in de Pieter Doelmanstraat 8a, 

maar ook in Vlaardingen in de Fransenstraat 5 gevestigd.

 

In onze foto-afdeling is onze hoofdactiviteit het afdrukken van digitale bestanden en (nog steeds) alle merken 135mm kleinbeeld-en APS kleurenfilms, die wij op bijna alle formaten kunnen afdrukken op superieur Fuji Chrystal Archive papier waarvan de kwaliteit vele tientallen jaren gegarandeerd wordt. Vanzelfsprekend kunnen wij ook van uw film een cd-rom in diverse bestandsformaten / grootten branden.

Onze afdrukformaten t/m 25 cm x 38 cm worden met ons Fuji Frontier minilab in Alphen aan de Rijn Vervaardigd.

Voor vergrotingen en canvasprints bent u bij ons in Vlaardingen evenals voor Ashleigh & Burwood geurlampen in onze Geurlampenshop aan het juiste adres.

Vanzelfsprekend treft u in beide vestigingen een groot assortiment fotolijsten, batterijen, geheugenkaarten en usb-sticks aan.

  

In onze Tabaktief tabaks-afdeling (alleen in Alphen aan den Rijn) verkopen wij alle merken sigaretten, shag en pijp-en waperpijptabak maar natuurlijk ook sigaren van Agio, Al Capone, Balmoral, Cohiba, Huifkar, Justus van Maurik, La Paz, Oud Kampen, Moods, Panter, Ritmeester, Willem II, Hollandia en The Box.

 

Op  allesoortenwaterpijpen.nl  verkopen wij een breed assortiment waterpijpen, waterpijptabak en benodigdheden. (vanzelfsprekend uitsluitend aan personen van 18 jaar en ouder!!) en natuurlijk ook (navulbare) electrische/electronische sigaretten.

Verder hebben wij een uitgebreid assortiment Paperclip en Artige wenskaarten en meer dan 125 soorten snoep en vele frisdranken.

 

Wij zijn lottoverkooppunt voor: Lotto, Toto, Euroloterij, Luckyday en Krasloten en ook staatsloterijverkooppunt voor Staatsloten en het wekelijkse Miljoenenspel. 

In onze Pasfotoshop vervaardigen wij digitaal uw pasfoto's met volledige garantie voor niet alleen nederlandse doeleinden, maar ook bijvoorbeeld voor Amerika en India.  

In onze Onlinevoetbalshop  www.voetbalwinkeltjes.nl   hebben wij een uitgebreide collectie  Ajax  en  Feyenoord  voetbalartikelen. 

In beide winkels vindt u een breed assortiment delftsblauw.   

 

Ons adres in Alphen aan den Rijn is:

Pieter Doelmanstraat 8a

2405 CE Alphen aan den Rijn

Tel.: 0172-476068

@ Mail: alphenaandenrijn@formuleshop.nl       Ons adres in Vlaardingen is:

Fransenstraat 5

3131 CC Vlaardingen

Tel.: 010-4344470

@ Mail: vlaardingen@formuleshop.nl 

KvK: Rijnland 28054422

AbnAmro: 604502435

ING / Postbank: 2363740 

Ook Fan van Formuleshop.nl? Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van alle acties en gebeurtenissen binnen het bedrijf! Blijf daarnaast gemakkelijk met ons in contact en doe mee aan onze Facebook wedstrijden om fantastische prijzen te winnen! Formuleshop pasfoto & canvas
 


 @formuleshop