FORMULESHOP 
Pasfoto - Canvas - Fotoservice - Geurlampen
 
 

Om mee te spelen aan een van onze kansspelen dien je tenminste 18 jaar of ouder te zijn.

Wij zijn in Alphen aan den Rijn verkooppunt van de Nederlandse Loterij ( Lotto en de Staatsloterij).

Bij Tabaktief Formuleshop is er heel veel te winnen!
U vindt een ruime keuze in kansspelen in onze winkels. 

  • Lotto spelen is heel eenvoudig. U kiest 6 getallen en een Jackpotkleur. Voor maar € 2 maakt u kans op de Jackpot van minimaal 7,5 miljoen of één van de vele andere prijzen. Meespelen kan snel en eenvoudig bij Tabaktief.

  •  

  • De loterij met het grootste prijzenpakket van Nederland. Iedere maand een hoofdprijs van 1 miljoen euro en 5 prijzen van 100.000 euro. En bij de vier feestelijke extra trekkingen (Koningsdagtrekking, Oranjetrekking, Gelukstrekking en Oudejaarstrekking) hebben we nog meer verrassende prijzen.

 

Die werkt hier niet meer

 

Verras nu uw familie, vrienden, kennissen of uw collega's met een unieke mok:


  

Deze mok is alleen bij Formuleshop bij aankoop van een staatslot voor slechts 6.99 euro met bovenstaande standaardtekst verkrijgbaar.

Natuurlijk is het voor 1 euro extra ook mogelijk om ook uw eigen naam of tekst mee te laten drukken:    

Die werkt hier niet meer !

  • Lucky Day is het spannende kansspel van De Lotto waarbij je elke dag kans maakt om veel geld te winnen! Kies uit 80 getallen jouw 1 tot 10 geluksgetallen en speel mee! Hoe speel je mee? Meespelen met dit kansspel is heel simpel: Ga naar een Tabaktief verkooppunt en kies met hoeveel getallen je meespeelt. Je inleg per lot is per trekking minimaal € 1,50 en maximaal € 22,50.

  •  

  • Over Miljoenenspel Miljoenenspel van de Nederlandse Staatsloterij is leuker en spannender dan ooit. Je maakt nu elke week niet 1, niet 2, maar 3x kans op één miljoen! Van alle loterijen is dit de meeste kans op één miljoen. En dat voor maar 5 euro. Benieuwd? Klik op het logo en lees alles over Miljoenenspel.

  •  

  • Eurojackpot is een Europees gecoördineerd kansspel waarbij je voor € 2 kans maakt op de Jackpot. Deze is minimaal € 10 miljoen en kan, afhankelijk van het aantal verkochte loten in alle deelnemende landen, oplopen tot wel € 90 miljoen! Er is elke vrijdagavond een trekking

 

  • Bij Toto kun je voorspellingen doen op sportwedstrijden of -evenementen. Dit kunnen voetbalwedstrijden zijn, maar ook andere teamsportwedstrijden of individuele sportwedstrijden. Per wedstrijd staat aangegeven welke resultaten kunnen worden voorspeld. Je kunt meespelen bij de Tabaktief winkels.