FORMULESHOP 
Pasfoto - Canvas - Fotoservice - Geurlampen

Gift for you verkrijgbaar bij Formuleshop Alphen aan den Rijn 

Hoe werkt GiftForYou?

Een GiftForYou of GiftFor2 is een leuk beleveniscadeau voor één of meer personen. 

Als koper geef je een doosje met een vaste waarde en een vast arrangement. 

Als ontvanger kies je helemaal zelf wanneer en waar je je GiftForYou wilt besteden.


1. Op de achterkant van je Giftfor-voucher vind je je unieke vouchercode. Voer deze in op de website. Je ziet direct de verloopdatum van je GiftForYou of GiftFor2 en een overzicht van alle deelnemende locaties.

2. Kies uit het overzicht een locatie waar je wilt genieten van je belevenis.

3. Reserveer telefonisch bij de gekozen locatie en vermeld hierbij dat je een e-ticket van GiftForYou of GiftFor2 inlevert.

4. Bevestig de locatie op de GiftForYou website. Je ontvangt per e-mail het e-ticket voor de gekozen locatie.

5. Neem het geprinte e-ticket mee naar de locatie. Geniet ervan!

Let op: GiftFor2 is vernieuwd! Van GiftFor2 doosjes zijn dus verschillende varianten in omloop en namen en designs die je op de website ziet kunnen afwijken van de variant die je hebt gekregen. Voer je kaartnummer in bij 'GiftForYou gekregen' en je wordt automatisch doorgestuurd naar de juiste pagina. 

We willen je vriendelijk vragen om ook voor de 'oude' varianten eerst een locatie te kiezen en te bevestigen, zodat je een e-ticket in je e-mail ontvangt. Dat e-ticket is altijd je betaalbewijs, niet de pas of de voucher uit het doosje. Voorbeeld design GiftFor2 nieuw

Voorbeeld design GiftFor2 oud


GiftForYou en GiftFor2 zijn altijd één jaar geldig vanaf de aanschafdatum. Zorg dus dat je vóór die datum je belevenis verzilverd hebt. De einddatum van het e-ticket dat je bestelt is altijd gelijk aan de einddatum van de voucher uit het doosje. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.